Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
E-mail
Utorok, 02 Máj 2017 09:09

V relácii Farmárska revue (RTVS) bola odvysielaná reportáž venovaná problematike zrenia hovädzieho mäsa. Vystúpila v nej pracovníčka NPPC - VÚŽV Nitra Ing. Martina Gondeková, PhD., zodpovedná riešiteľka výskumnej úlohy „Vplyv rôznej doby zrenia na spotrebiteľskú kvalitu mäsa".
Reportáž si môžete pozrieť - TU

 
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok