Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
E-mail
Utorok, 17 Júl 2018 10:10

dosiahli vedeckí pracovníci po úspešnom optimálnom nastavení zrecích procesov hovädzieho mäsa hodnotu prístrojovej tuhosti/jemnosti mäsa – strižnej sily pod 4 kg, čo je hodnota udávaná vo vedeckej literatúre ako optimálna pre vyzreté jemné hovädzie mäso akceptovateľné spotrebiteľom.

Grafické znázornenie strižnej sily v gramoch.

Prístroj Texture analyzer CT3 25K na meranie strižnej sily.

 
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok